Anahtar Deliği 8.12.2015

ÜÇ PUANLA BAŞLAMAK Trabzonspor Kulübü kongresinden bir gün sonra futbol takımı Avni Aker’de dün akşam ligin dibine demir atan Eskişehirspor’u ağırladı. Bazı as futbolcularından mahrum olarak sahaya çıkan Trabzonspor’da Özer ve Erkan Zengin gibi futbolcula

Anahtar Deliği 8.12.2015

ÜÇ PUANLA BAŞLAMAK

Trabzonspor Kulübü kongresinden bir gün sonra futbol takımı Avni Aker’de dün akşam ligin dibine demir atan Eskişehirspor’u ağırladı.

Bazı as futbolcularından mahrum olarak sahaya çıkan Trabzonspor’da Özer ve Erkan Zengin gibi futbolcular sonradan oyuna girerken, karşılaşmayı 3-1 kazanarak bir gün önceki kongreye selam gönderdi ve yeni seçilen Başkan Muharrem Usta ve ekibine hoş geldin mesajı verdi.

Diğer karşılaşmalara oranla zayıf rakibi karşısında hırslı oynayan Trabzonspor’da bu sezon ilk kez forma giyen ve Cardozo’nun yerine oyuna giren U19 takımından Muhammet Beşir takımının üçüncü golünü atarken, altyapının önem vermeyen teknik heyet ve yönetimlere göndermede bulundu.

 Daha bir günlük Kulüp Başkanı Muharrem Usta ilk karşılaşmasından galip çıkarak göreve üç puanla başlamış oldu.

HEKİMOĞLU YARIŞTA OLACAK

HEKİMOĞLU YARIŞTA OLACAK

Trabzonspor kongresinde Başkan Muharrem Usta ile başa baş yarışan ve 3049 oy almasına rağmen seçimi kıl payı kaybeden işadamı Celil Hekimoğlu, seçim çalışmalarını yürütürken, kendisine kazanamazsan ne yapacaksın sorularını yöneltenlere, “Kazanamazsam işimin başına döner patronluğa devam ederim” yanıtını veriyordu.

Hekimoğlu’nun doğrucu Davut sözleri bazı insanların kafasında istifam yaratıyor ve kendisinin Trabzonspor başkanlık hayalinin bir anlık arzudan ibaret olduğuna kanaat getiriyorlardı.

Hekimoğlu kaybetmesine rağmen almış olduğu 3049 oyun ardında ezilmeyecek, bir taraftan mevcut yönetime karşı yıpratma politikası uygulamadan desteğe devam edecek, bir sonraki dönemin hazırlığını yapmak için yanında olanları zinde tutmaya gayret edecek.

SOYLU’DAN BEKLENTİ

SOYLU’DAN BEKLENTİ

7 Haziran genel seçiminin ardından koalisyon hükümeti kurulamaması yüzünden bütçe yapılamadı.

Dolayısıyla mevcut yatırımların çoğu durduruldu, önemli yatırımların ihaleleri ertelendi.

7 Haziran’dan bu yana Trabzon’da yatırımdan nasibini alamayan illerin başında geliyor.

Aslında Trabzon’un yatırım derdi çekmeye başlaması daha da uzun zamana alıyor.

Erdoğan Bayraktar Çevre ve Şehircilik bakanlığı görevinden alındıktan sonra bugüne değin, yatırımlara doğru dürüst bir çivi bile çakılmadı.

1 Kasım seçiminin ardından kurulan hükümette bakanımız Süleyman Soylu var, Trabzon’un sorunlarına vakıf bir siyasetçi Soylu, beklentilere yanıt vereceğe benziyor, oy verip seçenlerin inancı bu yönde.

GÖREVLENDİRİLMİŞ DEĞİLİM!

GÖREVLENDİRİLMİŞ DEĞİLİM!

CHP Trabzon eski milletvekili Şevket Arz Ankara’da ikamet etmesine rağmen, şehrini ve şehrinde partisinin faaliyetlerini ihmal etmeyen bir siyasetçidir.

Trabzonspor kongresi için Trabzon’a geldi kongreye katıldı ve adaylardan Celil Hekimoğlu’na destek verdiğini söyledi.

 Muharrem Usta’nın başkan seçilmesini normal karşılayan Arz, verdiği sözleri yerine getirir de Trabzonspor’u başarılı kılarsa gelecek seçimde de Muharrem Bey’e oy veririz.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kendisine git Trabzon’a ağabeylik yap partiyi toparla görevi verilip verilmediğini sorduğumuzda ise daha önceleri böyle bir teklif tarafıma gelmişti ama şimdiyle matuf bir teklif değil.

Partimi ve arkadaşlarımı ziyaret ettim, çalışmalar iyi gidiyor, ilçe ve il kongresiyle ilgili çekinilecek bir durum da ortada yok dedi.

FINDIKTA YILBAŞI FİYATI TUTMAYACAK

Fındık sektörüyle ilgili görüş ve önerileri her zaman ciddiye alınan Trabzon Borsa Meclis Başkanı Mehmet Cirav, bundan üç ay önce yılbaşına kadar fındık fiyatında anormal bir oynama olmayacağını, yılbaşına kadar serbest piyasada fiyat 15 TL olacağını söylemişti.

Yılbaşına bir aydan az bir zaman kala fiyat 15 TL’ye yanaşmışken bir anda 11-12 TL arasına geriledi.

Yılbaşında ne olacağı belli olmamakla birlikte, fındığın alıcı pazarı olan Avrupa’nın noel tatiline erken girmesi, fındık fiyatında yılbaşına kadar bir oynama olmayacağı anlamına gelir.

Elinde fındık olanlar, daha doğrusu fındığını satmayan üretici kesimi 2016’nın

Şubat ayına kadar bekleyerek, fındık tavan yaptıktan sonra satmaları halinde karlı olacaklarını ifade etmek istiyoruz.

Cirav’ın görüşü bu yöndedir.

SÜLEYMAN SOYLU’NUN YENİ PRENSLERİ 

SÜLEYMAN SOYLU’NUN YENİ PRENSLERİ

Süleyman Soylu bakan olduktan sonra Trabzon’da yine özel ve hassas görevlerde Ali Faik Hacıoğlu ile Halil İbrahim Demirtaş’ı görevlendiriyor.

Bu iki kritik isimle önce değerlendirme yapıyor sonra strateji belirliyor. Son genel seçimdede böyle oldu. Şimdi merak edilen ve konuşulan Trabzonspor seçimlerinde bu iki ismin etkin olduğu.. Hemen cevap verelim evet oldu. Muharrem Usta’nın kazanmasında baş aktörlerden oldular. Ak kulislerde Trabzon’da şunların dendiğini bile duyduk; İkisi de Soylu’nun yeni prensleri… Onlarla hamle yapıyor.. gibi… Bundan sonra da kritik noktalarda onları görürseniz aklınıza bu değerlendirmemiz gelsin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar