Trabzonspor'da hedef kupa

Trabzonspor’da sezon sonuna kadar görevde kalacağı açıklanan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, bu süreç boyunca kadrodaki tüm oyuncularına eşit fırsat tanıyacağını belirtti. Futbolcularıyla yaptığı toplantıda izleyeceği yol haritasını ortaya koyan Bordo-Ma

Trabzonspor'da hedef kupa
Trabzonspor’da sezon sonuna kadar görevde kalacağı açıklanan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, bu süreç boyunca kadrodaki tüm oyuncularına eşit fırsat tanıyacağını belirtti. Futbolcularıyla yaptığı toplantıda izleyeceği yol haritasını ortaya koyan Bordo-Mavililer’in hocası, “Trabzonspor’un başarısı benim için her şeyin başında gelir. Hiçbirinize karşı önyargım yok. Burada olduğum sürece de sizlere söz veriyorum ki, kimsenin ismine, kariyerine bakmam. Herkese, formayı hak edenlere şans vereceğim. Kullanan kullanır” mesajlarını iletti.
 
‘Kupayı alabiliriz’
 
Türkiye Kupası’nın da bu sezon kendileri için özel bir anlamı olacağını ve bu etabı da çok ciddiye almaları gerektiğini söyleyen Tekelioğlu, “Üst sıralardan uzak kaldık. Yine de sezonu en iyi şekilde tamamlamak bizim işimizin sorumluluğu. Türkiye Kupası’nı ise çok ciddiye almalı ve kazanmak için mücadele etmeliyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor