Marin harekatı

Trabzonspor’un yeni yönetimi, bir yandan idari yapıya dair adımlar atmaya çalışırken, diğer taraftan da sportif açıdan ikinci yarının, hatta gelecek sezonun planlamasıyla uğraşıyor. Bordo-Mavililer’in öncelikleri arasında kadrodaki oyuncuların durumu var.

Marin harekatı
Trabzonspor’un yeni yönetimi, bir yandan idari yapıya dair adımlar atmaya çalışırken, diğer taraftan da sportif açıdan ikinci yarının, hatta gelecek sezonun planlamasıyla uğraşıyor. Bordo-Mavililer’in öncelikleri arasında kadrodaki oyuncuların durumu var... O oyunculardan biri de hiç kuşku yok ki Marko Marin. Sezon başında Chelsea’den kiralanan Alman yıldız için Trabzonspor’un devre arasında düğmeye basacağı öne sürüldü.
 
‘Bir daha tekrarlanmaz’
 
Bordo-Mavililer, önce oyuncunun kendisiyle görüşecek. Marko Marin’e, hem ekonomik hem de genel anlamdaki sorunların artık hiçbir şekilde tekrarlanmayacağına dair garantiler verilecek. Eğer başarılı futbolcu bu teklife sıcak bakar ve tercihini Trabzonspor’da kalmaktan yana kullanırsa o zaman rota İngiltere olacak.
 
İlk rakam 4 milyon Euro
 
Fırtına’nın kurmayları Chelsea’den Marko Marin’in bonservisini isteyecek. İlk etapta 4 milyon Euro’luk bir bedel üzerinden konuşan tarafların, bu kez masada pazarlığa oturacağı ve ödeme planı üzerinde görüşeceği belirtildi. Kariyerinin son dönemlerinde sürekli kiralık olarak kulüp değiştiren Marko Marin, daha önceki açıklamalarında, “Bir kulüpte uzun soluklu futbol oynamak benim önceliğim. Umarım doğru yer Trabzonspor’dur” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor