Trabzonspor’da bir garip iş!

Trabzonspor’un sahasında Gaziantepspor ile karşılaştığı maçta Şota Arveladze'nin kadro tercihi oldukça tartışıldı. Bordo mavili takımın sahaya çıktığı ilk 11 ile yedek kulübesinde oturan futbolcuların değerleri göz önüne alındığında da ilginç bir durum or

Trabzonspor’da bir garip iş!

Trabzonspor’un sahasında Gaziantepspor ile karşılaştığı maçta Şota Arveladze'nin kadro tercihi oldukça tartışıldı.

Bordo mavili takımın sahaya çıktığı ilk 11 ile yedek kulübesinde oturan futbolcuların değerleri göz önüne alındığında da ilginç bir durum ortaya çıktı. 11'deki futbolcularla yedekte bulunan 7 ismin değerleri arasında yakın bir fark olduğu gözlendi.

İlk 11’de bulunan Esteban,Douglas,Aykut,Constant, Salih, M’bia, Okay, Marin, Erkan ve Deniz’in toplam değeri  44 Milyon 750 Bin Euro iken yedek kulübesindeki 7 isim Onur, Medjani, Mustafa,Sefa,Cardozo,N’doye ve Alper’in  değeri ise toplam 33 Milyon 800 Bin Euro’yu buldu.

yedek.jpg

Yıldız futbolcuların maça yedek başlaması taraftarı da çok kızdırdı. Karşılaşmada 2-0 geriye düşen Trabzonspor’un golleri de sonradan oyuna giren Medjani,Cardozo ve N’doye’nin etkili oyunu sayesinde geldi. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler