Genç oyuncu Fenerbahçe'yi reddetti! Trabzonspor'a gelmek istiyor

Standard Liege forması giyen Cihan Çanak için Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Genç oyuncu, bordo mavili formayı giymek istiyor.

Genç oyuncu Fenerbahçe'yi reddetti! Trabzonspor'a gelmek istiyor

Yeni sezon öncesi birçok mevki için temaslarını sürdüren Trabzonspor; John Lundstram, Borna Barisic ve Dragus transferlerini imza aşamasına getirdi. Bordo mavili ekip anlaşma sağladığı 3 oyuncu dışında da birçok futbolcu ile temas halinde.

Bir yandan doğrudan ilk 11'de oynayacak futbolcularla kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, diğer yandan da genç ve gelişime açık futbolcular üzerinde duruyor.

Bordo mavili ekibin, Standard Liege forması giyen ve aslen Trabzonlu olan Cihan Çanak'ı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

fenerbahceyi-reddetti-2.webp

Trabzonspor'da oynamak istiyor

Kanatlarda ve orta alanda görev yapabilen genç oyuncu için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği ancak oyuncunun Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmasından ötürü, bordo mavili formayı giymeye sıcak baktığı ifade edildi.

68 maçta forma giydi

19 yaşındaki oyuncu için Belçika temsilcisi ile temaslara başlayan Trabzonspor, bonservis bedelinde istenen şartların oluşması halinde oyuncu ile de görüşmelere başlayacak.

Standard Liege ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Cihan Çanak, Belçika ekibinde bu zamana dek 68 resmi maçta 1 gol ve 5 asistlik katkı sağlamış durumda.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler