Trabzonspor'da Avcı açıkladı! Neden Onuachu'yu tercih etti?

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Avcı açıkladı! Neden Onuachu'yu tercih etti?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir'i konuk ediyor.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı mücadele öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Güzel bir futbol akşamı olsun. Karşımızda istikrarlı bir takım var. Senelerdir hafızası olan bir takım. 3 final oynadılar, 2'sinde ben vardır. İyi bir camiaya karşı oynayacağız.

Trabzonspor büyüklüğünü kupalara ambargo koyarak kazanmıştır. Bunu en yakında hisseden benim. Taraftarın beklentilerini biliyoruz.

Beşiktaş maçından beri oyun olarak yukarıya seyreden bir durumumuz var. Onlar bizden 1 gün fazla dinlendiler. Yakın zamanda da rakip olmuştuk. Net ve kısa şekilde çalıştık. Oyunun başından sonuna kadar taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz.

Bazen rakibin çözüm noktalarına göre tercih yapıyoruz. Onuachu'yu kullandık. Elimiz genişledi. Şimdi kulübede alternatifler var. Baştan tercimizi böyle yaptık. Umarım bunun bir karşılığı olur.

Çağdaş Hoca da detaylı çalışan birisi. Yorgun olacağımızı düşünerek bir planlama yapmış. Saygı duymak gerek. Her iki taraf da kazanmak için planlarını yaptı. Umarım biz karşılığını alacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor