Başakşehir'de Çağdaş Atan maç öncesi konuştu! "Trabzonspor bir ritim yakaladı..."

Trabzonspor'un rakibi Başakşehir'de Teknik Direktör Çağdaş Atan maç önü açıklamalarda bulundu.

Başakşehir'de Çağdaş Atan maç öncesi konuştu! "Trabzonspor bir ritim yakaladı..."

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir'i konuk ediyor.

Bordo mavililerin rakibi Başakşehir'de Teknik Direktör Çağdaş Atan karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan'ın açıklamaları şu şekilde;

Duygusal süreci aştık, Trabzonspor ile daha önce de çok kez rakip olduk. 2 yılım burada geçti. Güzel günlerdi. Trabzonspor da bunun karşılığını bana verdi.

Şimdi Başakşehir'deyiz. Başaşkehir'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Trabzonspor bir ritim yakaladı. O ritmi bu maçta sürdürememelerini temenni ediyorum. Bu süreçte çok sakat oyuncu verdik. Emirhan döndü, onu kullanıyoruz.

4 stoperimin 3'ü sakat. Yağız ile başlıyoruz. Ama çok fazla bizle çalışamadı, uyum sorunu olabilir. Ona yardımcı olabilecek oyuncuları seçtik.

Başakşehir'in oyun felsefesini yansıtmaya çalışacağız. Önce Trabzonspor'u durdurmak gerek. Oyunu 60-70'lere getirdiğimizde farklı durumlar ortaya çıkabileceği düşüncesindeyiz.

Hatay maçından sonra çok acı çektik. Sakatlar verdik. Kupa önceliklerimizden ama lig hedefimiz de var. İkinci yarıda hamleler yapacağız. Bunları maçın ilerleyen dakikalarında kullanacağız. Öncesinde maçı belli noktaya getirmeliyiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor