Trabzonspor'a oldukça yakın olan Lundstram için rakamlar neler söylüyor?

Trabzonspor ile ismi sıkça anılan İngiliz oyuncu John Lundstram ile ilgili rakamlar ne anlatıyor? İşte John Lundstram’ın istatistikleri…

Trabzonspor'a oldukça yakın olan Lundstram için rakamlar neler söylüyor?

Trabzonspor’un transferinde önemli mesafe kaydettiği John Lundstram’ın performansı, özellikle taraftarlar tarafından oldukça merak ediliyor.

Peki John Lundstram hakkında rakamlar ne söylüyor? İşte John Lundstram’ın istatistikleri…

JOHN LUNDSTRAM’IN PERFORMANSI

İskoçya devlerinden Glasgow Rangers’te forma giyen İngiliz oyuncu John Lundstram, bu sezon takımıyla 30’u ilk 11’de olmak üzere tam 31 maça çıktı. 30 yaşındaki 181 cm boyundaki İngiliz yıldız, maç başına 85 dakika süre alırken 4 kez de İskoçya’da haftanın takımına seçildi.

Ön libero ve merkez orta saha oyuncusu Lundstram’ın maç başına 1.5 şut çektiği ve maç başına 0.4 şutun isabetli olduğu görülüyor. Sofascore verilerine göre ortalama reytingi 7.35 olan tecrübeli yıldız, 4 golün asistini yaptı.

Topla buluşma istatistiği 85.2 olarak belirtilen Lundstram’ın 5 büyük şans yarattığı ve 1.4 kilit pas verebildiğini açıklayan veri dikkat çekiyor.

Bu sezonda toplamda 2 bin 632 dakika süre bulan oyuncunun maç başına isabetli pas oranı yüzde 89 olurken kendi yarı sahasında isabetli pas oranı yüzde 92, rakip yarı sahada isabetli pas oranı ise yüzde 85 oldu. İsabetli uzun top oranının yüzde 71 olduğu görülen oyuncunun savunma istatistikleri de dikkat çekiyor.

John Lundstram’ın 0.9 maç başına pas arası yaptığı, 1.7 maç başına top çaldığı, 6.5 maç başına topu geri kazandığı, 1.1 maç başına adam kaçırdığı ve 1.1 maç başına tehlike engellediği görülüyor.

31 maçta şuta veya gole neden olan hatası bulunmayan oyuncu, bu istatistiklerin yanında 1 kez penaltıya neden olan hata yaptı.

Öte yandan başarılı top sürme oranının yüzde 39’da, kazanılan ikili mücadele oranının yüzde 52’de, zeminde kazanılan ikili mücadele oranının yüzde 49’da ve kazanılan hava topu mücadelesinin ise yüzde 57’de kaldığı da görülüyor.

LUNDSTRAM’IN ISI HARİTASI

John Lundstram’ın sezonluk ısı haritasına bakıldığında oyunun sağı ve solu olmak üzere hem defansta hem de hücumda aktif olduğu görülüyor.

Kendi ve rakip ceza sahasında pek fazla görülmeyen yıldız ismin Trabzonspor’a kesin olarak transfer olması halinde neler yapabileceği ise taraftarlar tarafından oldukça merak ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler