Trabzonspor'da Avcı Karagümrük galibiyeti sonrası konuştu! "O zaman geldiğinde konuşuruz"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Karagümrük maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Papara Park'ta Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Bordo mavili takım karşılaşmadan Visca, Denswil ve Fountas'ın golleriyle 3-2 galip ayrıldı.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük maçının ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Eski başkanımız, tesislerde adı olan, devletimize bakanlık yapmış, Trabzonspor’umuza hizmetler etmiş, Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Ligdeki konumu durumunu yansıtmıyor. Deneyimli, oyun organizasyonları olan, rahat bir takım. Bizim gibi sorunları var. Bugün oyunun başından sonuna kadar daha iyi olmamız gerekiyordu. 40’ıncı saniyede net pozisyon verdik. Biz oyunu özellikle daha topa sahip olmamız lazım. Rakibin de bizim gibi karşılamada sıkıntıları var ama biz 25’inci dakikaya kadar oyuna giremedik. Bu oyun temaslı bir oyun. Cezalandırıldık ve 2-1 oldu. 45’inci dakikadaki kırmızı kart doğru bir kart. Böyle bir şey olmaması gerekiyordu.

Daha iyi hücum edebilmek için savunma yapmak zorundasın. 3-2’lik küçük de olsa bir avantajımız var. Rövanş için kısa bir avantajımız var. Ciddi şekilde hazırlanacağız.

Bireysel olarak da oyuncuların performansı önemliydi. İnişler çıkışlar var ama bunlar bunun içinde var. Bugün kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum.

Taraftarımızla son defa bu sene beraber olduk. Kazanmamıza bir adım attırdılar. Onlara teşekkür ediyorum. Umarım seneye de bizimle beraber olmaya devam ederler.
Tur için avantajlıyız. 1 farkla öndeyiz. Onlar iki farkla kazanması gerekiyor. Önümüzde Gaziantep maçı var. Rövanş maçı ile ilgili olarak, o zaman geldiğinde bunla ilgili daha net konuşuruz. Ciddi takımlar ve iyi de oynadılar.

Trezeguet yarın kontrol MR’ı çekilecek, hafta sonu olup olmayacağı bakılacak. Olmazsa sonraki maça bakılır. Hafta sonu olur diye tahmin ediyorum.

Visca bugün değil Türk futbol tarihinde beraber olduğumuz günden bu yana en fazla oynayan, en fazla asist yapan yabancı oyuncu. Bir takım oyuncusu. Pepe de çok önemli performans sergiledi. Visca örnek olabilecek bir oyuncu. Teşekkür ediyoruz.

Mendy stoper oynadığı tüm maçlarda bir maç kaybettik. Alanya maçı. Orta saha oynadığı maçları kaybetmiştik. Buradaki amaç oyuncuyu doğru şekilde kullanabilmek. Mendy’nin savunma zaafları var bunu biliyorum. Daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Bana gelen raporlarında 8, 6, 4 ve 2 oyadığı var. önümüzdeki seneyle ilgili yoğun çalışma programı içerisindeyiz. Daha agresif ve hızlı bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor