Trabzonspor, Samsunspor ile 52. kez karşılaşacak! Rekabette kim üstün?

Trabzonspor bugün oynanacak karşılaşmayla Samsunspor ile 52. kez karşı karşıya gelmiş olacak.

Trabzonspor, Samsunspor ile 52. kez karşılaşacak! Rekabette kim üstün?

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 2 karşılaşmadan galip ayrılan Trabzonspor, 35. hafta mücadelesinde Samsunspor'a konuk olacak.

Samsunspor ile Trabzonspor arasında 4 Mayıs Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 19.00'da başlayacak.

Samsunspor -Trabzonspor müsabakasını hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yapacak. 4. hakem ise İlker Yasin Avcı olacak.

İki ekip arasında 52. randevu

Samsunspor ve Trabzonspor, Süper Lig'de bu güne kadar 52 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Trabzonspor 32 galibiyet elde ederken, Samsunspor ise 9 galibiyet aldı. İki takım arasındaki 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo mavililerin 96 golüne kırmızı beyazlı ekip 39 golle karşılık verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler