Trabzonspor için flaş iddia!

Trabzonspor'un daha önce de defalarca teklif götürdüğü ancak ikna edemediği Pierre Andre Gignac için önemli gelişmeler yaşanıyor. Fransız Le 10 Sports günün bomba iddiasını ortaya attı.Marsilya ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kulübü ile

Trabzonspor için flaş iddia!

Trabzonspor'un daha önce de defalarca teklif götürdüğü ancak ikna edemediği Pierre Andre Gignac için önemli gelişmeler yaşanıyor. Fransız Le 10 Sports günün bomba iddiasını ortaya attı.

Marsilya ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kulübü ile sözleşme yenilemediği için pek çok takımın transfer gündeminde olan Pierre Andre Gignac için en iyi teklifin Trabzonspor'dan geldiğini yazdı.

Türkiye'den G.Saray'ın da gündeminde olan Gignac'ın, Trabzonspor'u daha önce reddettiği fakat yeni gelen teklifin Gignac'ı Türkiye'ye gitmeyi düşündürecek kadar iyi olduğu haberde yer alan detay oldu.

lo.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler