Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor hem skoru hem de oyunu kazandı

Trabzonspor, Süper Lig'in 29. haftasında Karagümrük'ü konuk etti ve sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Karagümrük maçında Enis Destan'ın yerine Pepe ile başladı.

Oyunun ilk bölümünden itibaren Trabzonspor rakibine karşı üstünlüğünü hissettirdi ancak 14. dakikada geri düştü. Gol sonrası baskı daha da arttı, organizasyonlarla sonuçlanabilecek birçok pozisyondan gol çıkmamasına rağmen, Bardhi'nin uzaktan şut denemesi, biraz da şansının yardımıyla golle sonuçlandı.

ts-4-1-karagumruk-1-001.webp

İlk yarı özelinde Trabzonspor, belki de 90 dakikada kurulabilecek baskıyı rakibine 45 dakikada kurdu. Trabzonspor'un ilk yarıda 16, Karagümrük ise 2 şut attı. Oynana oyun ve girilen pozisyonlara bakınca, ilk yarının hakkı 1-1 değildi. Final noktasında daha kaliteli işler yapılabilse, ilk yarıda çok daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi.

Trabzonspor maçın ikinci yarısına da aynı baskı ile başladı. Karagümrük 50 ile 60 arası biraz oyunu soğutmaya çalışsa da, Trabzonspor 64. dakikada skoru 2-1'e getirdi. Karagümrük geriye düştükten sonra oyun direncini iyice yitirdi, bordo mavililer önce Trezeguet, sonra da Pepe ve Umut Bozok ile 3 gol daha buldu ve sahadan 5-1 galip ayrıldı.

ts-4-1-karagumruk-2.webp

Trabzonspor'un geri düştükten sonra her an maçı çevireceği intibasını vermesi, nihayetinde de geriden gelip farklı kazanması oldukça kıymetli ve keyifli. Karagümrük maçı özelinde, Trabzonspor hem skor olarak kazandı hem de oyun olarak rakibine bariz üstünlük kurdu.

Camia ve taraftar, Fenerbahçe maçı öncesi güzel bir galibiyetle moral buldu. Şüphesiz Fenerbahçe maçı şimdi çok daha farklı bir atmosferde geçecek.

ts-4-1-karagumruk-3-001.webp

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
SON YAZILAR