Trabzonspor Deniz Yılmaz gerçekleri

Trabzonspor, büyük umutlarla transfer ettiği ancak sakatlık ve performans düşüklüğü yüzünden umduğu gibi yararlanamadığı Deniz Yılmaz’ı Bursaspor'a verdi.    Peki bu süreçte neler yaşandı.   Deniz giderken alacaklarını neden almadı?   Trabzonspor’a fedaka

Trabzonspor Deniz Yılmaz gerçekleri
Trabzonspor, büyük umutlarla transfer ettiği ancak sakatlık ve performans düşüklüğü yüzünden umduğu gibi yararlanamadığı Deniz Yılmaz’ı Bursaspor'a verdi. 
 
Peki bu süreçte neler yaşandı.
 
Deniz giderken alacaklarını neden almadı?
 
Trabzonspor’a fedakarlık mı etti?
 
TRABZONSPOR’A İHTAR ÇEKTİ
 
İşte o süreçte yaşanan gerçekler; 
 
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, önce Deniz’i görüşme odasına aldı. Odada, “Uyum sorunu yaşadık. Verimli olamadın. 4-5 aylığına Antep’e takasla git. Ben herşeyi görüştüm. Kontratın devam etsin. Hem orada performansını artır. Buraya hazır dönersin” diyerek tavsiyede bulundu. Buna karşılık Deniz, eşini gerekçe göstererek, “Ben buradan gitmem, eşim gitmemi istemiyor” diyerek komik bir gerekçe sundu. Ardından şaşırtan bir hamle yaparak 1 milyon 800 bin euro alacağı için kendi oynadığı kulübü tıpki yapancı oyuncular gibi ihtar çekti.  
 
BAŞKAN GEMİLERİ YAKTI
 
Başkan Muharrem Usta takıma hiç katkısı olmayan bir oyuncuya 1 milyon 800 bin euro vermemek için çareler ararken Eskişehir ile görüşerek ön anlaşma yaptı. Ardından Deniz’e, “Eskişehir’e git. Ben görüştüm.” dedi.
 
Fakat o bunu da reddeti. Bu kadar iyi niyete rağmen yine de teklifleri reddederken en son Başakşehir ile 1 milyon bonservis bedelli anlaşma yapıldı. Deniz bunu da geri çevirirken gizlice menajeri aracılığıyla Başakşehir Kulübü yönetimiyle temas kurdu. Başkan Usta bunu öğrendi ve işte buradan sonra gemileri yaktı. 
 
PES DEDİRTTİ
 
Bu sırada Gençlerbirliği ve Bursa ile de görüştüğü ortaya çıkınca Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, havalimanındayken Deniz’e telefonla ulaşarak, “Ya Bursa ile anlaş ya da kontratını yırtarım. 1 kuruş da verdirtmem. Bu ülkede futbol bile oynatmam sana!” diyerek rest çekti. 
 
Deniz bu restine karşılık alacaklarını istememek şartıyla Bursa ile anlaştı. Böylece Trabzonspor tek kuruş ödemeden ağır bir yükten kurtulurken Deniz’in bu tavrı ise ‘pes’ dedirtti. 
 
DENİZ BURSA’DAN NE KADAR ALACAK?
 
Bursaspor Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Trabzonspor Kulübü’nden bedelsiz olarak transfer olan Deniz, bu sezon sonuna kadar 1.320.000 TL garanti, 27.333 TL maç başı, 2016-2017 sezonunda 1.470.000 TL garanti, 24.411 TL maç başı, 2017-2018 sezonunda 1.640.000 TL, 26.764 TL maç başı, 2018-2019 sezonunda 1.900.000 TL, 29.414 TL maç başı ücret alacaktır" denildi.
 
Haber61.net - Levent Ustabaşı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor