Onursal Başkan Tv Em'i Trabzonspor'a verecek mi?

Dünyanın dört bir yanında yaşayan bordo-mavililer, yıllardır TrabzonsporTV’nin kurulmasını bekliyor. Üç büyüklerin yanı sıra Bursaspor’un da televizyonunun bulunmasını örnek gösteren bordo-mavililer, artık bu çağda bunun kaçınılmaz olduğunu düşünüyor, has

Onursal Başkan Tv Em'i Trabzonspor'a verecek mi?
Dünyanın dört bir yanında yaşayan bordo-mavililer, yıllardır TrabzonsporTV’nin kurulmasını bekliyor. Üç büyüklerin yanı sıra Bursaspor’un da televizyonunun bulunmasını örnek gösteren bordo-mavililer, artık bu çağda bunun kaçınılmaz olduğunu düşünüyor, hasretle bu atılımın yapılmasını istiyor
 
DETAY O KADAR ÇOK Kİ
 
Mevcut yönetim bu konuda ince eleyip sık dokuyor zira yeni frekans almak, montaj odasından kameralara ve diğer ince detaylara kadar televizyon malzemelerini baştan aşağı dizmek, yeni stüdyolar oluşturmak gibi birçok detay var. Bunun hesabını yapan yönetim şimdilik geri adım atıyor.
 
YÖNETİM KARARSIZ
 
Bu konuda önce Başkan Muharrem Usta, ardından da televizyonculuğu iyi bilen Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp açıklama yaptı, “’şimdilik’ masrafın çok olması nedeniyle böyle bir girişim yapılamayacağını bildirdi. Bu gelişmeler bordo-mavi taraftarları üzdü.
 
GÖZLER YILMAZ’DA
 
Böyle bir ortamda Trabzonspor eski başkanı, Onursal Başkanı ve Devlet eski bakanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu TVEM kanalının kapanacağı açıklandı.  7 Ocak 2012'de 6 News'i satın alan Mehmet Ali Yılmaz kanalı kapatarak yerine TVEM'i kurmuştu. İstanbul'dan yayın yapan kanal, Türksat 4A, D-Smart, Digiturk, Tivibu ve Teledünya üzerinden izlenebiliyordu.
 
GÖNÜLLERDE TAHT
 
Bordo-mavili renklere aşık olanlar gözlerini Mehmet Ali Yılmaz’a çevirdi. Onursal başkanın hazır frekansı Trabzonspor’a devredebileceği ihtimali bile herkesi heyecanlandırdı, şu yorumlar yapıldı: “Onursal Başkanımız daha önce de kulüp için fedakarlık yapmıştı. Şimdi kapatacağı kanalı kulübüne verirse, dünyanın dört bir yanındaki Trabzonsporluların gönlünde iyice taht kurar.”
 
YÖNETİMDEN ONAY
 
Şimdi herkes Trabzonspor yönetimin Mehmet Ali Yılmaz ile bağlantıya geçmesini bekliyor. Görüştüğümüz bir Başkan Yardımcısı, “Tabi ki Onursal Başkanımızla görüşürüz, şartlar ne olur, olabilirliği var mı, bilemiyoruz. Ama böyle bir gelişme olursa TrabzonsporTV’yi kurma projesi hemen devreye girebilir” ifadesini kullandı
 
KuzeyEkspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor