Teofilo İtirafı: Aslında Trabzon'dan kaçmadı...

Haber61 TV'de yayınlanan Kısa Pas programında Tuncay Lakot ve Kadir Can'ın konuğu olan Trabzonspor eski İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Teofilo Gutierrez'in Trabzon'dan kaçarak gittiği iddialarına açıklık getirdi. Teofilo'nun o dönemde alilesinden uzak

Teofilo İtirafı: Aslında Trabzon'dan kaçmadı...

Haber61 TV'de yayınlanan Kısa Pas programında Tuncay Lakot ve Kadir Can'ın konuğu olan Trabzonspor eski İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Teofilo Gutierrez'in Trabzon'dan kaçarak gittiği iddialarına açıklık getirdi.

Teofilo'nun o dönemde alilesinden uzak kaldığı için psikolojik sıkıntı yaşadığını ifade eden Çuvalcıoğlu “Teofilo kaçmadı. Ben Trabzon’a gelmek için 24 saat uçuyorum. Ailemden kimse gelemiyor. Sosyal hayattan kopuk yaşıyorum dedi. Bende ona bunları transferden önce düşünmeliydin dedim. Bu durum onda psikolojik sıkıntı yarattı. Ben onu havalimanında psikolog desteği alması konusunda ikna etmiştim. Ama ben ülkemde tedavi olayım dedi ve gitti. Teofilo asabi bir oyuncuydu. Arkadaşları ile tartıştığı doğru ama kavga ettiği yanlış. Teofilo Kolombiya’da böyle yetişmiş bir oyuncu. Ülkesinde bir takıma transfer olduğundan silahla takım arkadaşını korkutmuş ve böyle şeyler yapacak bir oyuncuydu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler