Tekelioğlu'ndan flaş "teşvik primi" iddiası

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.   1997-98 Sezonlarında Gençlerbirliği'ni çalıştıran Sadi Tekelioğlu, o dönem futbolcularının Galatasaray'dan teşvik primi aldığını iddia etti.   Tecrübeli antrenör ka

Tekelioğlu'ndan flaş "teşvik primi" iddiası
Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
1997-98 Sezonlarında Gençlerbirliği'ni çalıştıran Sadi Tekelioğlu, o dönem futbolcularının Galatasaray'dan teşvik primi aldığını iddia etti.
 
Tecrübeli antrenör katıldığı programda "Gençlerbirliği'nde oyuncularım Galatasaray'dan teşvik primi aldı. O zamanki oyuncular beni mahkemeye verebilir. Teşvik aldıklarını biliyorum." ifadelerini kullandı.
 
Çarpıcı açıklamalarına devam eden Sadi Tekelioğlu, " Teşvik şu anda suç ama hala teşvik alan futbolcular var iddiasında da bulundu.
BU SEZON HAKEMLER TRABZON'U İNFAZ ETTİ

Sadi Tekelioğlu ilk olarak,. Olaya buradan bakalım. Bizim bu sene hakemlerden çektiğimiz ortada. Galatasaray'ın maçına gidemeyen hakemler oldu. Fenerbahçe ile maç yapıyorsun İstanbul bölgesi hakemi. Fenerbahçe - Trabzonspor maçının hakemine neden Trabzonlu hakem verilmez? Verilmemesi de doğrudur. Allah'a şükür Trabzon stadında olaylar olmuştur. Ama hiçbir zaman insan ölmemiştir. Fenerli taraftarlar birbirlerini yaraladı. Beşiktaş stadında gencecik bir çocuk öldürüldü.Trabzonspor'un bu sezon hakemlerden çektiğini diğer takımlar 10 sezonda çekmemiştir. Trabzonspor 8 maçta hakem ihanetine uğramıştır

BAYARSLAN’A RASTLAMASI ÜZÜCÜDÜR

Trabzonspor Fenerbahçe maçında cizgi hakemi olarak görev yapan  Volkan Bayarslanın dürüstlüğünden şüphe etmeyeceğini belirten  Tekelioğlu “  Volkan Bayarslan, Erzurum'ludur. Kendisini çok eskiden tanırım. Volkan Bayarslan, Trabzonspor'a sempati duyan bir insandır. Böyle bir insana denk gelmesi de üzücü'' dedi.

KİMSEYE YALAKALIK YAPAMAM

Ben  2009'dan sonra adeta inzivaya çekildim. Profosyonel takımlarda görev yapma şansım daha fazla para kazanma şansım olmasına rağmen herşeyi bir kenara bırakıp Trabzonspor alt yapısında göreve başladım. Çarpık düzenini içinde yer almak zoruma gitti.  Antrenör olmak için belli cemaatlere yakın olmak, belli siyasi görüşten olmak, gazetecinin yanında olmak gerektiğini gördüğüm için bıraktım'' dedi.

MUSTAFA ÇULCU'YA TEPKİ!

''Mustafa Çulcu'da az önce hakemler hakkında konuşuyor. Akçabat Sebatspor'u çalıştırıyorum. Son 4 maç Sebatspor 1- 2 Kayserispor. Ben ona müsabakadan sonra çok ağır hakaretlerde bulundum. Kalktı gitti.

Deniz Ateş Bitnel'in düdüğü bırakması lazım. Ali Palabıyık'ı utanmadan Trabzon'daki 1461 Trabzon maçına verdiler. Ona tribünden bağırdım, 'Ne yüzle buraya geldin dedim! Hiç cevap yok' Ya bu nasıl anlayıştır. ''Aklıma gelmiyor ismi iki yıl Fenerbahçe maçına gidemedi. Bir yüzde yüz penaltı verilmezse Adaleti devlet sağlamazsa, MHK sağlamazsa başkaları aramaya başlar.''

AMEDSPOR’A YAPILAN ÜZÜCÜDÜR

''Ankara'da Ankaragücü - Amed Sportif maçında olanlar konuşulmuyor. 1 taraftarın yaptığı konuşuluyor. Bütün kanalların orada olanları konuşulması lazım. Siyasetin nasıl futbola zarar verdiğini.

.Herkes olayları konuşuyor Sahaya  1 kişi atlamış ya! 50 kişi atlasa Bunu demiyorlar. ''Bütün kanallara bakıyorum. Hiç kimse '1 taraftar atlamasına rağmen kimse galyena gelip atlamadı' demiyor Trabzon’da sahaya iki kişi girdi kıyamet kopuyor.Başka stadlarda olduğu gibi ya bir tribün sahaya inseydi  inanın Trabzonspor infaz edilirdi Oralarda ne oldu.Üstü kapatıldı.Polis araçları yakıldı ne oldu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor