Trabzonspor emniyeti uyarmış!

Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrasında bordo mavililerin başkanı Muharrem Usta "Provakasyon" iddiasında bulunarak yankı uyandırmıştı.   Bu iddianın üzerine Fanatik'te yer alan habere göre Trabzonsporlu yetkililer yetkilileri yaşanabilecek olaylara

Trabzonspor emniyeti uyarmış!
Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrasında bordo mavililerin başkanı Muharrem Usta "Provakasyon" iddiasında bulunarak yankı uyandırmıştı.
 
Bu iddianın üzerine Fanatik'te yer alan habere göre Trabzonsporlu yetkililer yetkilileri yaşanabilecek olaylara karşı uyardığı ortaya çıktı. Daha önceki Fenerbahçe maçlarında olay çıkan aynı tribünde yine benzer olayların yaşanabileceğini belirten bordo mavili yöneticiler, o bölgeye özel güvenlik yerine polis ekiplerinin olması gerektiğini istediği belirtildi.
 
Yönetim ayrıca emniyetten stada girişler için ekstra tedbirler alınmasını istediği ve bileti- kartı olmayan kişilerin stat çevresinde bulundurulmamasını talep ettiği de öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor