Soner İlk golünü attı!

Trabzonspor'da sezon başından itibaren kadro dışı olan, yeönetimin değişmesi ve Sadi Tekelioğlu'nun takımın başına gelmesi sonrasında diğer 3 oyuncu ile birlikte affedilen Soner Aydoğdu bu sezonki ilk golünü attı. Tekelioğlu tarafından Ziraat Türkiye Kupa

Soner İlk golünü attı!

Trabzonspor'da sezon başından itibaren kadro dışı olan, yeönetimin değişmesi ve Sadi Tekelioğlu'nun takımın başına gelmesi sonrasında diğer 3 oyuncu ile birlikte affedilen Soner Aydoğdu bu sezonki ilk golünü attı.

Tekelioğlu tarafından Ziraat Türkiye Kupası'nda Hüseyin Avni Aker stadında Adanaspor ile oynanan ilk karşılaşmada ilk asistini yapan Soner Aydoğdu bu akşam oynanan karşılaşmada ise Özer'in pasında bu sezonki ilk golünü attı. 

Karşılaşmanın 22. dakikasında rakibinde topu çalan Soner, Özer'e pasını verdi. Özer atak yönüne göre sol kanattan son çizgiye indi ve ceza sahası içindeki Soner'e pasını verdi. Soner ise topu ağlara gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler