Hurma 3 futbolcuyu işaret etti ve...

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma açıklamalarda bulundu. Bordo mavili ekipte bulunan Serdar Gürler, İshak Doğan ve Fatih Atik’e kulüp bulması için talimat verdiklerini söyleyen Hurma “ Bu futbolculara kendilerine kulüp bulmalarını söyledik. Anc

Hurma 3 futbolcuyu işaret etti ve...

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili ekipte bulunan Serdar Gürler, İshak Doğan ve Fatih Atik’e kulüp bulması için talimat verdiklerini söyleyen Hurma “ Bu futbolculara kendilerine kulüp bulmalarını söyledik. Ancak 3 isimede talip çıkmadı. Asıl sorgulanması gereken konu budur.” İfadelerini kullandı.

Barcelona Sevilla maçından çok etkilendiğini söyleyen Hurma "Allah herkesin Barcelona gibi bir kulüpte olmasını bir günde olsa nasip etsin dedim kendime. Çok büyük paralar harcıyoruz, Barcelona kadar olmasada Trabzonspor’un Sevilla kadar potansiyeli var. Önemli olan bu potansiyeli ortaya çıkarmaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor