Hurma açıkladı: Papy transferi...

Haber61 Spor Servisi Stoper arayışlarına devam eden Trabzonspor’da adı ciddi şekilde gündeme gelen Papy Djilobodji ile ilgili Sportif direktör Süleyman  Hurma’dan açıklama geldi. Senegalli stoper için görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Hurma “ Papy’le g

Hurma açıkladı: Papy transferi...

Haber61 Spor Servisi

Stoper arayışlarına devam eden Trabzonspor’da adı ciddi şekilde gündeme gelen Papy Djilobodji ile ilgili Sportif direktör Süleyman  Hurma’dan açıklama geldi.

Senegalli stoper için görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Hurma “ Papy’le görüştüğümüz doğru. Uygun şartların oluşması durumunda ve futbolcunun da gelmek istemesi halinde transferi sonlandırmak istiyoruz. “ dedi.

İSTİKRAR ONUN İŞİ

Tam bir istikrar abidesi olan 26 yasındaki Papy geçtigimiz sezon Nantes'ta 33 maça çıktı ve 2 bin 926 dakika sahada kaldı. Takım kaptanlarından biri olan Papy'nin piyasa değeri 6 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor