Hekimoğlu: Birleşme zaten gerçekleşti!

İşadamı Celil Hekimoğlu Trabzonspor’da Aralık ayı içersinde yapılacak kongrede başkanlığa adaylığını resmen açıkladı. Bugün basının karşısına çıkan Hekimoğlu slogan olarak ta ‘Değişim’’i kullanacak Başkan Hekimoğlu Trabzonspor’un kaybolan prestijini yenid

Hekimoğlu: Birleşme zaten gerçekleşti!

İşadamı Celil Hekimoğlu Trabzonspor’da Aralık ayı içersinde yapılacak kongrede başkanlığa adaylığını resmen açıkladı. Bugün basının karşısına çıkan Hekimoğlu slogan olarak ta ‘Değişim’’i kullanacak Başkan Hekimoğlu Trabzonspor’un kaybolan prestijini yeniden kazandırmak için yola çıktıklarını belirterek açıklamalarda bulundu.

Adayların birleşmesi konusuna değinen Hekimoğlu şöyle konuştu;

“ Bakın Kamuoyunda yanlış bir kanı oluşturulmaya çalışılıyor. Bunu birileri Celil Hekimoğlu’na kasten yapıyor. Celil Hekimoğlu ille de kendi başkan adaylığında ısrar ediyor Bunun dışındaki her türlü oluşuma kapalı gibi gösterilmeye çalışıyorlar. Bu kesinlikle doğru değil. Ben adaylık sürecine başlamadan önce tüm eski başkanlarımızla birebir görüştüm. Hepsinden görüş aldım.Onlara bir hedefiniz başkanlık gibi bir düşünceniz var mı diye sordum . Onlara “Eğer başkanlığı düşünüyorsanız biz haddimizi biliriz aşağı oturmasını da biliriz”dedim. Onlar da "Kesinlikle aday değiliz bu işleri gençler yapmalı" dediler. Onlardan bu cevabı aldıktan sonra ben yola çıktım. Şimdi ısrarla daha ileri boyutta bir birleşmeden bahsediliyor. Biz zaten birleşmeyi gerçekleştirdik. İşte başkan adaylarından Sn Sebahattin Çakıroğlu bugün aramızda. Belki Hakan Kulaçoğlu’da aramıza katılacak onla da görüşüyoruz. Eski Başkan adaylarından Metin Atasoy ile Emre Aksoy il görüştüm. Hepsi bizle aynı konjüktürde. Bu oluşumun dışında kalan bir başka arkadaşım var Muharrem bey onla da konuşuyorum. Muharrem bey ile daha geçtiğimiz günlerde uzun bir görüşme yaptık. Fakat o da ısrarla kendi başkanlığında bir oluşumdan bahsediyor. Ancak burada sadece Celil Hekimoğlu’na yüklenmek doğru değil. Ben tabanın görüşünü alarak ve onların desteğini alarak aday oluyorum.Bu gücü kendi üzerimde görüyorum. Şu anda karşımızda birleşebileceğimiz aday da yok. Şuan Trabzonspor’un tek başkan adayı benim. İkinci bir aday da yok zaten. Böyle dışarda gizemli başkan adaylarıyla birleşmek söz konusu olamaz. Ben buradayım,sahadayım 1 yıldır çalışıyorum ve bunun karşılığını almak üzereyiz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor