Silvan’da bilanço artıyor: 1 ölü, 3 yaralı

Diyarbakır'ın 3 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan ilçesinde ölü ve yaralı sayısı artıyor. Öğle saatlerindeki çatışmada 1'i polis, 2 kişinin yaralandığı ilçede, çatışmaların arasında kalan ve taksi şoförü olduğu öğrenilen bir vatandaş hay

Silvan’da bilanço artıyor: 1 ölü, 3 yaralı

Diyarbakır'ın 3 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan ilçesinde ölü ve yaralı sayısı artıyor. Öğle saatlerindeki çatışmada 1'i polis, 2 kişinin yaralandığı ilçede, çatışmaların arasında kalan ve taksi şoförü olduğu öğrenilen bir vatandaş hayatını kaybetti, 3 kişi daha yaralandı.

Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının 7'nci gününe girdiği Silvan ilçesinde bugün sabah saatlerinde yeniden başlayan çatışmalar saatler geçtikçe şiddetlendi. Öğle saatlerinde 1'i polis memuru, 2 kişinin yaralandığı ilçeden bir ölüm haberi daha geldi. Edinilen bilgilere göre, çatışmaların en yoğun yaşandığı Mescit Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile teröristler arasında kalan ve taksi şoförü olduğu öğrenilen Mehmet Gündüz (45) adlı vatandaş, kim tarafından geldiği henüz belirlenemeyen merminin isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Aynı yende bulunan A.K., S.K. ve K.Ç. adlı şahıslar ise yaralandı. Yaralılar İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

İlçede çatışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler