Hami: "Neden burada olduğumuzu biliyoruz"

Teknik Direktör Hami Mandıralı Trabzonspor’un sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geldiği maç sonrasında açıklamalarda bulundu.   Mandıralı, açıklamalarda bulunarak “keyifsiz bir maçtı. Siz teknik adam olarak her şeyi söylemenize rağmen sahadaki aktörl

Hami: "Neden burada olduğumuzu biliyoruz"
Teknik Direktör Hami Mandıralı Trabzonspor’un sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geldiği maç sonrasında açıklamalarda bulundu.
 
Mandıralı, açıklamalarda bulunarak “keyifsiz bir maçtı. Siz teknik adam olarak her şeyi söylemenize rağmen sahadaki aktörler yapamadığında keyifsizleşiyor. Oyuncularımız gerçek performanslarından uzaktı. Başakşehir önemli takımlardan biri. Arzu ettiğimiz bir futbol olmadı. Çalışacağız. Neden burada olduğumuzu biliyoruz. İşimiz çalışmak. Forvetlerden topu tutmalarını istiyoruz. Tuttuklarında sağdan soldan destek gelmedi mi olmuyor. Mevcut kadroyla elimizden geleni yapmak istiyoruz. Sıkıntımız devam ediyor ama çözmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor