Akakpo: "keşke ben atmasaydım da..."

Trabzonspor’a 1461 Trabzon’dan gelen ve beraberlik golünü kaydeden Akakpo Başakşehir karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.   Akakpo maç sonu yaptığı açıklamada “benim için gol bir ilk oldu mutluyum ama istediğimiz sonuç ortaya çıkmadı. Galibiyet

Akakpo: "keşke ben atmasaydım da..."
Trabzonspor’a 1461 Trabzon’dan gelen ve beraberlik golünü kaydeden Akakpo Başakşehir karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.
 
Akakpo maç sonu yaptığı açıklamada “benim için gol bir ilk oldu mutluyum ama istediğimiz sonuç ortaya çıkmadı. Galibiyet için geldik ama istediğimiz sonucu alamadık. Keşkek ben gol atmasaydım ama galip gelseydik. Ama olmadı. Sakin ve serinkanlılıkla değerlendirsek daha farklı olabilirdi. İkinci yarı daha dengeli geçti. Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek isterdik. Ama olmadı. Hafta içinde iyi çalışıp daha iyi oynamak zorundayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler