Esteban Onur'dan çekinmiyor

Onur Kıvrak’ın sakatlık sürecinde 3 haftadır kaleyi koruyan ve inişli-çıkışlı bir performans ortaya koyan Esteban, kaptanın iyileşmesiyle kendisini ilk günkü gibi ciddi bir rekabetin içinde bulacak.   Ancak Kosta Rika’lı file bekçisi, rekabetten çekinmedi

Esteban Onur'dan çekinmiyor
Onur Kıvrak’ın sakatlık sürecinde 3 haftadır kaleyi koruyan ve inişli-çıkışlı bir performans ortaya koyan Esteban, kaptanın iyileşmesiyle kendisini ilk günkü gibi ciddi bir rekabetin içinde bulacak.
 
Ancak Kosta Rika’lı file bekçisi, rekabetten çekinmediği gibi aynı zamanda kendisine de çok güveniyor. Yakın çevresi aracılığı ile mesajlar veren genç kaleci, “Onur’un ne kadar iyi bir kaleci olduğunu biliyorum. Bunu transferim gündeme geldiğinde de biliyordum. Yani yeni karşılaştığım, hazır olmadığım bir durum değil. Kötü sonuçlar aldığımız haftalara denk geldi ama elimden geleni yaptım. Tekrar bir rekabete de, teknik direktörümüzün vereceği her türlü karara da hazırım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor