Marin Trabzon'da mı kalacak?

Trabzonspor’da yeni bir döneme başlayan Marko Marin, Almanya’da konu oldu. Welt sitesinde yer alan özel haberde, Marin’in bir kez daha Chelsea tarafından kiraya gönderildiği vurgulandı.    Sevilla, Fiorentina ve Anderlecht’te istediği başarıyı yakalayamay

Marin Trabzon'da mı kalacak?
Trabzonspor’da yeni bir döneme başlayan Marko Marin, Almanya’da konu oldu. Welt sitesinde yer alan özel haberde, Marin’in bir kez daha Chelsea tarafından kiraya gönderildiği vurgulandı. 
 
Sevilla, Fiorentina ve Anderlecht’te istediği başarıyı yakalayamayan Marin’in, bordo-mavili kulüpte farklı bir çizgi yakaladığı kaydedildi. 
 
Trabzonspor’un tecrübeli futbolcu için en doğru yer olduğu kaydedilirken, kulübün de Alman yıldızı istediği savunuldu. Haberin detayında Marin’in de görüşleri yer aldı. 
 
26 yaşındaki yıldız verdiği mesajda, “Bir kulübün parçası olmak istiyorum. Kariyerim açısından her yıl kulüp değiştirmek istemiyorum” ifadelerini kullanarak, gelecek sezon da kalacağına dair sinyaller verdi. 
 
Öte yandan, Marin’in Trabzon’da çok mutlu olduğu belirtildi. Konuyla alakalı konuşan Marin, “Trabzon havalimanında çok sıcak karşılanmıştık. Eşimle beraber gittiğimiz bir lokantada bize çok güzel bir ilgi vardı. Almanca olarak ‘Trabzon’a hoş geldin’ yazısı vardı” dedi. 
 
Durumunu aktarıyor
 
2017’ye kadar Chelsea ile kontratı bulunan yıldız oyuncunun, İngiliz kulüple irtibatı hiç kesmediği bilgisi de verildi. Marin’in her hafta Chelsea teknik heyetiyle Skype aracılığıyla ya da mesajlarla görüşmeler yaptığı ve son durumunu aktardığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler