Ersun Yanal: “Skor eşittir haklılık diye bir şey yok”

Ersun Yanal maç sonu konuştu.

Ersun Yanal: “Skor eşittir haklılık diye bir şey yok”
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Kayserispor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal, “Futbol eşittir skor. Aslında olmaması gereken bir durum. Skoru aldığımız içinde mutuyuz. Trabzonspor’un geçirdiği sıkıntıları böyle bir eslerle giderebiliyoruz ama esas sorunumuz çok farklı. Bunları çözebilmek zamanı kullanmak zorundayız. Sadece skor aldık ve devamını getirmek için çalışıyoruz. İkinci yarı sadece savunmak. Birkaç net pozisyon bulabilirdik. Güreşen bir takımla güreşen ve ayakta duran bir mücadele vardı. Tabi skor her şey olamamalı serpilen gelişen bir Trabzonspor olmalı. Avni Aker’de oynadığımız maçlarda her şey bizim lehimize. Zeki’nin dediği gibi yeteneklerimiz sorgulanabilir ama arzumuz olmaz. İyi oynuyorlar ama sonuç alamıyorlar. Başta Trabzonlular. Onlar Trabzonlu ve Trabzonspor’un oyuncuları. Her şeylerini ortaya koyuyorlar. Düşünmek lazım. Bu zamanı sabırla geçmek lazım. Skor eşittir haklılık diye bir şey yok. Mali tablosu ve diğer yönleriyle önemli bir süreçten geçen bir takım var. Tabandan itibaren gelecek bir desteğe ihtiyacımız var. Trabzonspor’un tekrar aynı çukurlarda savaşacak bir takım olma yolunda çalışıyoruz.” dedi.

Ersun Yanal, Akyazı Stadının ne zaman açılacağı ile ilgili sorulan bir soruya “En kısa sürede geçmek istiyoruz. Ben ne desem yalan olur. Açmak için uğraşıyorlar” şeklinde cevap verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler