Alman basını duyurdu! Trabzonspor'un peşinde olduğu yıldızdan kötü haber geldi

Trabzonspor'un peşinde olduğu Mats Hummels'tan kötü haber geldi.

Alman basını duyurdu! Trabzonspor'un peşinde olduğu yıldızdan kötü haber geldi

Trendyol Süper Lig'i bu sezon sona ermesine altı hafta kala, Trabzonspor gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Bordo-mavililer, yeni sezon öncesi hazırlık kamplarına katılacak yeni yıldızları kadrosuna katmak için sözleşmeleri sona erecek oyuncuları hedef alıyor. FIFA kurallarına göre, sözleşmesi bitimine altı ay kala oyuncularla yeni sezon için anlaşma yapılabilir.

Bu kapsamda, Borussia Dortmund ile sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Mats Hummels, Trabzonspor'un ilgi odağındaydı. 35 yaşındaki deneyimli stoper, kariyeri boyunca sadece Dortmund ve Bayern Münih formaları giymişti ve kariyerinin bu aşamasında yeni bir ülke deneyimi arayışında olduğu belirtiliyordu.

Trabzonspor, bu durumu bir fırsat olarak görerek deneyimli Alman oyuncu için temaslarını yoğunlaştırdı. Ancak, Alman basınında yer alan haberlere göre Hummels, Borussia Dortmund ile bir sezon daha devam etme kararı aldı. Sarı-Siyahlılar'ın da Hummels için yeni bir sözleşme hazırlığı içinde olduğu ifade edildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor