Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve CHP meclis üyelerinden Ahmet Metin Genç 'e ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve CHP meclis üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve CHP meclis üyelerinden Ahmet Metin Genç 'e ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve CHP meclis üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

2024-sablon-1-222-3-recovered-002.jpg

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar Belediye Başkanvekili Cüneyt Zorlu, ve Ortahisar Belediyesi'nin CHPli meclis üyeleri Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

2024-sablon-1-222-3-recovered-003.jpg

Ziyaretin ardından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e çiçek taktim etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Kaya sosyal medya hesabı üzerinden ziyarete yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Ortahisar Belediyemizin kurucu Belediye Başkanı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Metin Genç’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk. Biz parti rozetlerimizi çıkararak el birliği ile Trabzon’unumuzun evlatları olarak bu şehrin daha yaşanabilir kent olması adına mücadele edeceğiz. Trabzonlu hemşerilerimizin emrinde olacağız."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber