Akçay'ın takımı Trabzon'a hazırlanıyor

Sahasında Mersin İdmanyurdu’nu mağlup eden Osmanlıspor, bir günlük iznin ardından ligin 23. haftasında deplasmanda Trabzonspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi. Ligin ikinci yarısında oynadığı son 4 karşılaşmayı kayıpsız kapatan Osmanlıspor,

Akçay'ın takımı Trabzon'a hazırlanıyor

Sahasında Mersin İdmanyurdu’nu mağlup eden Osmanlıspor, bir günlük iznin ardından ligin 23. haftasında deplasmanda Trabzonspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi.

Ligin ikinci yarısında oynadığı son 4 karşılaşmayı kayıpsız kapatan Osmanlıspor, Mersin İdmanyurdu maçının ardından bir gün izin yaptı ve yeni haftanın hazırlıklarına bugün başladı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde çıktığı antrenmana mor-sarılılar, ısınmaya yönelik koordinasyon ve core çalışmasıyla başladı. Sprint çalışmasıyla devam eden antrenman, 5’e 2 pas organizasyonu ve ardından oynanan çift kale maçla son buldu. Oldukça çekişmeli ve keyifli geçen maçtan sonra mor-sarılılarda kazanan takım, objektiflere galibiyet pozu verdi.

1,5 saat süren çalışmalara tedavisi ülkesi Brezilya’da devam eden kaleci Artur ve özel izinli olan Torje katılmazken, iyileşme sürecine giren Sharbini takımdan ayrı koşu yaptı. Diğer yandan tedavi süreci tamamlanan genç oyunculardan Okan Baydemir takımla birlikte çalışmalara başladı.Osmanlıspor yarın 13:00’de yapacağı antrenmanla Trabzonspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını devam ettirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor