Trabzonsporlu yöneticiden olay Selçuk İnan paylaşımı

Trabzonspor Hukuk ve Dış İlişkiler Sorumlusu Tuncay Bekiroğlu, Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan ile ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda bulundu. Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Türk Telekom Arena’da oynanan ve 3 gol, 2 penaltı ve 4 kırmızı kartla

Trabzonsporlu yöneticiden olay Selçuk İnan paylaşımı

Trabzonspor Hukuk ve Dış İlişkiler Sorumlusu Tuncay Bekiroğlu, Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan ile ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Türk Telekom Arena’da oynanan ve 3 gol, 2 penaltı ve 4 kırmızı kartla hakem Deniz Ateş Bitnel’in tartışılmasına neden olan Galatasaray – Trabzonspor maçının yankıları sürüyor. Trabzonspor Kulübü’nün Hukuk ve Dış İlişkiler Sorumlusu Tuncay Bekiroğlu, maçın ardından Galatasaray’ın 89. dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviren Selçuk İnan’a sert tepki gösterdi.

Resmi Twitter hesabı üzerinden Selçuk İnan’ı hedef alan bordo-mavili yönetici, “Bekledim ki, Selçuk penaltıyı auta atsın. Ama adamlık kavramı çok uzak kendisine” yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor