Zigana Tünel'inde Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan özel mesaj

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Zigana Tüneli'nde açıklamalarda bulundu.

Zigana Tünel'inde Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan özel mesaj

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Zigana Tüneli'nin tam ortasında çektiği bir video paylaştı.

Bakan Uraloğu, 14 bin 500 metre uzunluğu ile Avrupa'nın en uzun tüneli unvanını taşıyan Zigana Tüneli'nde açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu, video mesajında tünelin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, projenin bölge için getirdiği avantajlardan bahseden Bakan Uraloğlu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Neredeyiz? Gümüşhane'den Trabzon'a doğru dönüyoruz. Zigana Tüneli'ndeyiz. 14 bin 500 metre. Avrupa'nın en büyüğü, dünyanın sayılı bir kaç tünelinden bir tanesi. Tam neredeyiz? Tam tünelin ortasındayız. Bu tarafa gidersen Gümüşhane, bu tarafa gidersen Trabzon. Maşallah damlar yapmış arkadaşlar. Hakikaten iklim değişti. Gümüşhane azıcık nemlenmiş gibi geldi bana, Trabzon'un da birazcık rutubeti düştü gibi geldi. Yapanlardan Allah Razı olsun. Zigana'nın kuzeyine Trabzon sırtını dayamış, Güneyine de Gümüşhane sırtını dayamış. Trafik geliyor herhalde, burası koca tünel işte. Çok da işgal etmeyelim.Hayırlı akşamlar olsun değerli hemşerilerim. Allah'a emanet olun."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber