Yomra’dan Türkmen kardeşlere yardım

Yomra Belediyesi ile Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına Yomralı vatandaşlar duyarsız kalmadı. 1 hafta önce başlatılan kampanyaya hayırsever vatandaşlar 1 tır dolusu giysi ve gıda yardımıyla deste

Yomra’dan Türkmen kardeşlere yardım

Yomra Belediyesi ile Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına Yomralı vatandaşlar duyarsız kalmadı. 1 hafta önce başlatılan kampanyaya hayırsever vatandaşlar 1 tır dolusu giysi ve gıda yardımıyla destek verdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ak Parti genel merkezi tarafından başlatılan yardım kampanyasına Yomra olarak duyarsız kalmadıklarını belirterek, “Suriye’de Türkmen Dağlarında Yaşam Mücadelesi Veren Bayır-Bucak Türkmenleri bizim canımızdandır, kanımızdandır, kardeşimizdir. Onlara canımız feda olsun. Partimizin genel merkezi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına elimizden gelen katkıyı verdiğimizi düşünüyorum. Sağ olsun vatandaşlarımız duyurularımızın yapıldığı tarihten itibaren duyarsız davranmadı ve yardımlarını bizlere teslim etti. Bizde gelen yardımları il başkanlığımıza gönderdik. Oradan toplu bir şekilde Türkmen kardeşlerimize gönderilecek. Yüce mevlam kampanyaya destek veren hayırsever vatandaşlarımızın cümlesinden razı olsun. Biz Yomra olarak yapılan bütün kampanyalara destek verdik. Bundan sonraki süreçte de her türlü yardım kampanyasına destek olmaya hazırız” diye konuştu. 

yomra-belediyesi-(1).jpgyomra-belediyesi-(2).jpgyomra-belediyesi-(3).jpgyomra-belediyesi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber