Trabzonlu Boksör altın madalya ile döndü

Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Trabzonlu Havvanur Kethuda memleketine döndü.

Trabzonlu Boksör altın madalya ile döndü

Geçtiğimiz günlerde Romanya’da düzenlenen Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Trabzonlu boksör Havvanur memleketine döndü.

Kısa sürede sıkı bir çalışma ile büyük bir başarıya imza atan Havvanur dün akşam saatlerinde Trabzon’da çiçeklerle ve alkışlarla karşılandı.

Trabzonlu Boksör altın madalya ile döndü

Bordo mavi basketbol spor kulübü başkanı Hakan Yamak, bir rüyayla başladı diyerek,”Bordo mavi basketbol spor kulübümüz boks branşında faaliyet yapmaktadır. Kulübümüz bayan basketbolu ve bayan boks branşında faaliyet yapmaktayız. Kulübümüz lisanslı sporcusu olan basketbolcumuz boks branşında faaliyet yapma kararı aldık. Bir rüyayla başlayan süreç içerisinde ilk Trabzon İl Birincisi sonra Türkiye şampiyonu ve Romanya’da yapılan yıldız kadınlar Avrupa şampiyonu olarak Türkiye’mizin, Trabzon’umuzun ve kulübümüzü gururu oldu. Kulübümüzde kısa bir sürede Resul yıldız hocamızla beraber sporcumuza destek vererek bir dokunuşu daha imza attık. Kulübüm adına bizlerden desteklerini hiç eksik etmeyen Ertan Şanlı, Mahmut şanlı, Resul Yıldız hocama, Busenaz Sürmeneli’nin annesi Songül Sürmeneli hocamıza ve Sayın milletvekilimiz Yavuz Aydın hocamıza da teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzonlu Boksör altın madalya ile döndü

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, "Romanya’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 81 kilogramda altın madalya kazanıp, Avrupa Şampiyonu olan Havvanur Kethuda kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Antrenörümüz Resul Yıldız’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Spor kenti Trabzon’a bu şampiyonluk çok yakıştı." şeklinde konuştu.

Trabzonlu Boksör altın madalya ile döndü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber