Trabzon'da parti temsilcisinden flaş sözler! "Ortahisar'da net olmamakla birlikte..."

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Haber61 canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de sandıklar kapandı ve oy sayımı sürüyor. Trabzon'da da oy sayımı hızla devam ediyor.

Trabzon'da seçimin nabzı Haber61 TV'de tutuluyor.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Haber61 TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak'ın açıklamaları şu şekilde;

Büyükşehirden çok güzel veriler alıyoruz. Fakat yaklaşık 3 kişiden 1'nin sandığa gitmediğini gördük.

Beşikdüzü'nde bir sorun yaşanmayacağını ve farkla alacağımızı görüyoruz. CHP mevcut başkanlar üzerinde anketler yaptı. Beşikdüzü'nde Ramis Başkan üzerinde parti oyumuzla örtüşmeyen bir memnuniyet anketi sonucu vardı. Aday olamamasının tek nedeni buydu. Genel merkezin uygulaması doğruydu. Yeni aday ön seçimle belirlendi. Bugün de ilk sonuçlar olumlu.

Siyaset bir matematik işi. Yomra İYİ Parti'deydi. Meral Hanım'ın hür ve müstakil çıkışına kadar ilçelerde uzlaşı ile hareket etmeyi düşünüyorduk. Seçmen de bunu istiyordu. Beşikdüzü'nde İYİ Parti aday çıkarma tasarrufunda bulundu. Kesinleşen sonuç yok ancak bugün Ortahisar'da net olmamakla birlikte seçimi almış görünüyoruz. Burada İyi Parti seçmeni yüzde 90 oranında bize destek veriyor.

Kesinleşmemiş bir karara rağmen Yomra'da üyelere erken bir mesaj atılması polemiğe neden oldu. Aslında biz birçok ilçede taban birliğine varmıştık. Yomra'da aday çıkarmayarak yanlış yaptığımızı düşünmüyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber