Trabzon'da kadın kız çocuğunu taciz etti!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da devlet hastanesinin birinde görevli güvenlik görevlileri 156'ya ilginç bir ihbarda bulundu. İhbarcı Jandarmaya, hastanenin tuvaletinde bir kadının 14 yaşındaki bir kız çocuğuyla birlikte ilişkiye girmek için zorlad

Trabzon'da kadın kız çocuğunu taciz etti!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da devlet hastanesinin birinde görevli güvenlik görevlileri 156'ya ilginç bir ihbarda bulundu. İhbarcı Jandarmaya, hastanenin tuvaletinde bir kadının 14 yaşındaki bir kız çocuğuyla birlikte ilişkiye girmek için zorladığını belirterek yardım istedi. Olayın gerçekleşmiş olduğu Hastaneye Yomra İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler gelerek soruşturmaya başladı.

Başından olay geçen talihsiz 14 yaşındaki Y.P, isimli genç kız jandarma ekiplerine gelerek olayı tüm detayı ile anlatarak iddialarda bulundu. Jandarmaya ifadesinde Y.P, " Annem hastanede yatıyordu ve bende yanında refakatçi kalıyordum. Yemek Yemek için hastanenin kantinine indim ve boş masa bulmadım bir köşeye oturdum ve yemeğe başladım. Bu esnada yanıma Z... adlı bir kadın geldi ve bana kocasıyla cinsel ilişkileri anlatmaya başladı. Genç, bir kız ile de ilişkiye girdiğini ifade etti."dedi.

Bir süre sonra hastanenin tuvaletine gittiğini belirten Y.P, " Hastanenin tuvaletine gittim. Z... isimli kadında da peşimden geldi makyaj yapma bahanesiyle. Sonrasında ise tuvalette ağzımı kapatarak elini pantolonumun içine soktu, Pantolonumu çıkarmaya çalıştı. Dakikalarca beni taciz etti. Korktum bir anda elinden kurtuldum ve kendimi dışarı attım. Yanıma geldi ve bana "sakın bunu kimseye anlatma" dedi. Bende korktum ve ağlamaya başladım yanıma hemşire geldi ve ona durumu anlattım."ifadelerini kullandı.

Jandarma ekipleri adı Z... olan kadının yakalanması için çalışma başlattı. Çok geçmeden Z... isimli kadının 34 yaşındaki Z.K olduğunu tespit etti. Göz altına alınan kadın Yomra İlçe Jandarma komutanlığa getirilerek ifadesine başvurulduktan sonra Savcılığa sevk edildi. Savcılıkta suçlamayı ve hakkındaki iddiaları  kabul etmeyen kadın, Çocuğun Basit Cinsel İstismar Suçundan tutuklanarak Bahçecik ceza evine gönderildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber