Trabzon 'da güvenlik görevlisinden acı haber geldi! Arkasında bıraktığı not yürekleri dağladı

Trabzon 'da intihara teşebbüs eden güvenlik görevlisinden acı haber geldi.

Trabzon 'da güvenlik görevlisinden acı haber geldi! Arkasında bıraktığı not yürekleri dağladı

Trabzon'un Yomra ilçesinde bir bankada geçici olarak görev yapan güvenlik görevlisi silahla kafasından kendisini vurmuştu. İntihara yönelik detaylar belli oldu.

DEPREMZEDE OLARAK GELMİŞ

Malatya'dan gelen ve depremzede olan 40 yaşındaki Serkan Demir, geçici olarak Yomra'daki bir banka şubesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Olaya yönelik edinilen bilgilere göre Demir, bankanın bir odasına kendini kapattı ve bir not bıraktıktan sonra başına ateş ederek ağır yaralandı. Silah sesini duyan banka personeli, kapıyı açtığında Demir'i kanlar içinde buldu. Olay yerine hızla çağrılan sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak yaralıyı Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Serkan Demir, saat 21.30 civarında, hayatını kaybetti

OĞLUNA NOT BIRAKTI

Ayrıca Demir'in "Oğlum seni çok seviyorum" diye not bıraktığı öğrenildi. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler