Trabzon'da feci kaza güvenlik kameralarında! Ortalık savaş alanına dönmüş!

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesinde meydana gelen trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen ve bir kişinin yaşamını yitirmesi, beş kişinin ise yaralanmasıyla sonuçlanan trajik bir trafik kazası, şehrin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nin önündeki Gülbaharhatun Caddesi'nde gerçekleşen kaza, önceki akşam saatlerinde yaşandı.

Kaza, Beşikdüzü yönünden Trabzon istikametine doğru seyir halinde olan K.M.B. isimli sürücünün yönetimindeki otomobilin, yol kenarında durarak arkadaşlarını indirmekte olan Ahmet Koçal'a ait araca arkadan hızla çarpması ile meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle Ahmet Koçal, metrelerce uzağa fırlatıldı ve olay yerindeki durum adeta savaş alanını andırdı. Bu dehşet verici anlar, bölgedeki şehir güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Çevredekilerin hızla ihbarda bulunması üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sıkışan iki kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan altı kişiden ikisinin durumu ağır olup, Trabzon ve çevre ilçelerdeki hastanelerde tedavi altına alındılar. Ne yazık ki, park halindeki aracın sürücüsü Ahmet Koçal, Kaşüstü Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber