Trabzon'da elektrik kesintisi! Yarın 3 ilçe ve bazı mahallerde elektrik olmayacak

Trabzon'unçeşitli mahallelerinde yarın elektrik kesintisi yaşanacak.

Trabzon'da elektrik kesintisi! Yarın 3 ilçe ve bazı mahallerde elektrik olmayacak

Trabzon’un çeşitli mahallelerinde yarın, 7 Nisan 2024 Pazar günü, işletme bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağı bildirildi.

Elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre, kesintiler Ortahisar, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde gerçekleşecek.

Ortahisar ilçesinde, sabah 08:30 ile 09:00 saatleri arasında Çukurçayır, Kaymaklı, Boztepe, Beştaş, Uğurlu, Bengisu, Aktoprak, Kireçhane, Karakaya, Yençköy, Düzyurt, Çamoba, Subaşı, Akkaya, Gölçayır, Soğuksu, Karşıyaka, Akyazı, Tosköy, Geçit, Gözalan, Alaçam, Karlık ve Akoluk mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak. Aynı gün öğleden sonra 13:30 ile 14:00 saatleri arasında ise yine aynı mahallelerde kesinti uygulanacak.

Vakfıkebir ilçesinde, sabah 09:00’dan öğleden sonra 13:00’e kadar Körfez, Çamlık Sahil, Çamlık ve Vardallı mahallelerinde elektrik kesintisi olacak.

Beşikdüzü ilçesinde ise sabah 10:00 ile öğlen 12:00 saatleri arasında Anbarlı, Kutluca, Şahmelik, Kalegüney, Ardıçatak, Donanlı, Çakarlı ve Yenicami mahallelerinde elektrik verilemeyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber