Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt: "Gönül almaya geliyoruz"

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt açıklamalarda bulundu.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt: "Gönül almaya geliyoruz"

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Kurt, yaptığı açıklamada, "Bizim sözümüz senettir. Verdiğimiz her sözün arkasında olacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız, çok çalışacağız ve halkımıza mahcup olmayacağız" dedi.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt'un açıklamaları şu şekilde;

"Tek derdimiz Tonya'ya hizmet etmek"

6 aydır sahada dolu dolu çalıştıklarını dile getiren Tonya Belediye Başkan adayı Veysel Kurt; “Artık son düzlükteyiz. Gidilmedik yer sıkılmadık el bırakmadık. Allah nasip eder göreve gelirsek seçimden seçime değil düzenli olarak hem esnaflarımızla, hem de halkımızla bir araya geleceğiz ve sorunlarımızı zamanında ve yerinde konuşarak, tartışarak hep birlikte çözeceğiz. Bizim tek derdimiz halkımıza ve Tonya’mıza hizmet etmek, yeni yatırımlar kazandırmaktır. Bizim sözümüz senettir. Verdiğimiz her sözün arkasında olacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız, çok çalışacağız ve halkımıza mahcup olmayacağız. Biz gönül kırmaya değil, gönül almaya geliyoruz. Mevcut belediye başkanı halkın isteği doğrultusunda değil birkaç kişinin baskısıyla aday yapılmıştır. Halkımızda, siyasi yetkililerde bunu çok iyi biliyor. Biz halka sorduk ve halkımızın isteği doğrultusunda aday olduk. Dolayısıyla kucaklamak, sevmek, sevilmek asli görevimizdir. Kibirden, parmak sallamaktan, mevzuatçılıktan uzağız” diye konuştu.

veysel-kurt.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber