TMMOB’de görev dağılımları gerçekleştirildi

Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nde görev dağılımları yapıldı.

TMMOB’de görev dağılımları gerçekleştirildi

Geçtiğimiz günlerde iki liste halinde yapılan Trabzon Makine Mühendisleri Odası Genel Kurulu sonrasındaki Olağan Seçimlerde büyük oy üstünlüğü bulunan Ufuk Bulut ve ekibi, Seçim Kurulu tarafından düzenlenen tören ile Mazbatasını, 15. Dönem Şube Divan Kurulu Başkanı Şaban Bülbül ve Divan Kurulu Üyesi İsmail Nebioğlu’ndan aldı. Mazbatasını alan Ufuk Bulut önderliğinde, Yönetim Kurulu üyeleri arasında yapılan oylama ile görev dağılımını yapıldı.

Oluşan görev dağılımı;

Başkan: Ufuk Bulut

Başkan Vekili: Önder Durmuş

Sekreter: Furkan Erman Kan

Sayman: Ömer Revi

Üye: Burak Değirmencioğlu

Üye: Orhan Gazi Barotcu

Üye: Gamze Kofoğlu şeklinde oldu.

Yönetim kurulu toplantısı ile görev dağılımının gerçekleşmesinin ardından tüm yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları ile geleneksel pasta kesimi ile kutlaması yapıldı.

Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube başkanı Ufuk Bulut, Demokrasi Şöleni havasında güzel bir seçim süreci geçirdiklerini burada kazananın Makine Mühendisleri Odası olduğunu belirtti. Tüm üyeler ile birlik ve beraberlik içinde yol alacaklarını ifade etti.

Bulut sözlerini “Bizlere değer vererek gerek şehir dışından gerekse şehrimizden oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Burada kazanan biz değil, kazanan Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi olmuştur. Seçim sonuçlarının üyelerimize, çalışanlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber