Selahaddin Çebi'den Ekrem İmamoğlu'na "Trabzon ittifaki" tepkisi "Trabzon'dan ihanet çıkmaz"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi'den Ekrem İmamoğlu'na eleştiri geldi.

Selahaddin Çebi'den Ekrem İmamoğlu'na "Trabzon ittifaki" tepkisi "Trabzon'dan ihanet çıkmaz"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ortahisar Belediyesi ziyareti sonrası yaptığı açıklamalara yanıt verdi. İmamoğlu'nun, İstanbul ve Trabzon'daki seçim başarılarını vurgulayarak belediye hizmetlerini eleştirmesine, Çebi sert bir dille karşılık verdi.

Çebi, İstanbul İttifakı'nın, Kandil'in uzantısı olan DEM ile iş birliği içinde olduğunu öne sürerek, "İstanbul İttifakı, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyenlere karşı, 'Generali olsanız ne yazar, it sürüleri' yanıtını verenlerle yan yana duruyor. 'Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan' sloganlarına zafer işaretiyle karşılık vermek, terörist Demirtaş’a selam göndermek bu ittifakın niteliğini ortaya koyuyor," dedi.

Çebi, ittifakların millet, bayrak, devlet ve vatan ile yapılması gerektiğini vurgulayarak, İstanbul İttifakı'nın bu değerlerden uzak durduğunu iddia etti.

Trabzon'un milli duruşu ve vatan sevdasıyla bilindiğini hatırlatan Çebi, "Fatih’in feth ettiği, Yavuz’un yönettiği, Kanuni’nin doğduğu, Eren Bülbül’ün can verdiği topraklardan ihanet çıkmaz. Hele hele terör uzantılarıyla kol kola girilmez," ifadelerini kullandı.

Çebi, AK Parti'nin 22 yılda hem yerelde hem de Türkiye genelinde önemli hizmetler sunduğuna dikkat çekti. Trabzon Akvaryumu, Şehir Terası, Ganita, Kadın Yaşam Merkezi gibi projelerle halka hizmet edildiğini belirten Çebi, İmamoğlu'nun bu hizmetleri görmemesinin "koltuk hırsı" ve "at gözlükleri" nedeniyle olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
50 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber