Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'dan ilk açıklama! "Kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz"

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, seçim sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'dan ilk açıklama! "Kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz"

Mevcut Şalpazarı Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız, seçim sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Baştan sona kadar seçim sürecini önde götürdüklerini vurgulayan Refik Kurukız, "kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Kurukız seçim sürecine dair yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;

Kah o kah biz öne geçmedik. Baştan sona kadar öndeydik zaten. Aradaki farkı biliyor, görüyorduk zaten. Biz inanmış insanlarız. Cumhurbaşkanı ve yol arkadaşı Devlet Bey’in izinden giden siyasetçileriz. Tüm adaylar emek verdi. Hepsini kutluyorum.

Ekonomik sebeplerin seçime etki ettiğini net bir şekilde gördük. Şalpazarı’nda sağduyu hakim. En ufak taşkınlık, olaya mahal vermeden, itiş-kakış yaşanmasın diye ekibimi uyarmıştım. En ufak sıkıntı olmadı. Kazanan Şalpazarı’dır. Rabbim Şalpazarı’nda güzel hizmetler yapmayı bizlere de nasip etsin.

En önemli etken ekonomik sebeplerdi. AK Parti ve Cumhur İttifakı’na karşı emekliler sağ bir partiye oy kaçışı sağladı. Refah Partisi’nin başarısı değil ekonomik sebeplerden dolayı emeklilerin Cumhur İttifakı’na bir uyarı gönderdiğini düşünüyorum.

Genelde kaybeden itirazı seçer. Gayet doğaldır. Bu futbolda da öyledir. Devlet memurlarına, sandık görevlilerine suç bulunur. Bunlar doğaldır. Sandıkların sayılmasında bir sakınca yok. Rakip partinin kendi mahallesinde önde çıkmış. Neye itiraz edecekler? İtiraza konu olacak bir durum yok ama arkadaşlar yine de etsinler. Sıkıntı yok.Biz hizmet odaklıyız. Koltuktan güç almak için aday olmadık. Şalpazarı’na önceki alamadığını birer birer alıyoruz. Kaldığımız yerden daha hiperaktif şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber