AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu: "En iyisini yapacağız"

AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu, önde tamamladığı yarış sonrası açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu: "En iyisini yapacağız"

AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu, sandıkların tamamının açılmasının ardından kesin olmayan sonuçlara göre Sürmene'de seçimi kazandı.

Azizoğlu, seçim yarışının ardından Haber61 TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

2 buçuk aylık bir kampanya yürüttük. Zorlu bir maratondu. Yorulduk tabii ancak sonucunda çok şükür kazandık. Vatanımıza, milletimize, ilçemize hayırlı olsun. Bu süreçte tüm siyasi partiler de güzel çalışmalarda bulundular ancak kazanan yine AK Parti oldu. Gerçek belediyecilik oldu. Tüm milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

2 buçuk aylık seçim kampanyası döneminde tüm vatandaşlarımıza dokunduk. Neye ihtiyaçları olduğunu herkesle görüştük. Bunları ilçemize nasıl kazandırırızı konuşarak projelerimizi geliştirdik. İlçemizin en önemli sorunu olan trafik, otopark sorunu ortaya çıktı. Kapalı Pazar yeri sorunu, tarihi iskelemizin turizme kazandırılması yönünde projelerimizi gerçekleştirdik. Bu projeleri onlara güzel anlatınca seçimde yüksek bir oy oranıyla bizleri seçmiş oldular.

Seçimdeki oy oranlarına bakınca katılımı düşük oranda vatandaşlar tepki verdi. Diğer siyasi partiler aslında daha düşük aldı. Bizim seçmenimiz seçime gitmedi tepki olarak.

Kıymetli hemşerilerimize, bizleri yürekten sevdikleri, destekledikleri, bizlerle beraber oldukları için yürekten şükranlarımızı sunuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı da bilmelerini istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler