Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'dan ilk açıklama! "Verdiğimiz sözün arkasında olacağız"

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, seçim sürecine yönelik açıklamalarda bulundu.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'dan ilk açıklama! "Verdiğimiz sözün arkasında olacağız"

Mevcut Maçka Belediye Başkanı ve AK Parti Maçka Belediye Başkan adayı Koray Koçhan, seçim sürecine yönelik açıklamalarda bulundu.

Yorucu bir dönemin ardından, zafere kavuştuklarını belirten Koçhan, ""Verdiğimiz sözün arkasında olacağız" dedi.

Koçhan, konuya yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Gerçekten yorucu bir dönem oldu. Çok yoğun bir tempoda geçti. Maçka tarihi boyunca solun kalesi olmuş bir ilçeydi. O yüzden 3. dönemde de bunu sağlamak için bayağı bir efor sarf etmek gerekiyordu. İyi analiz ettik. Ciddi projeler hazırladık. Maçkalı hemşerilerim de bunun sonucunu verdi.

İlçe Seçim Kurulu’ndan da kesin sonuçları alacağız. Maçka gibi bir ilçede en yüksek 5. oy oranıyla seçilen bir belediye başkanı olacağız.7 bin 500 oy biz aldık. 6 bin 300 civarında CHP, 2 bin 600 civarında YRP, 300 civarında İYİ Parti’nin oyu var. En yakın rakibimizle 1200’e yakın oy farkı var.

Katılımın az olmasını ramazan olmasına bağlıyorum. Ramazandan dolayı buradaki katılım ve gurbettekilerin gelme olasılığı da düştü. Bunu bildiğimiz için yakinen takipçisi olduk.
Ekonomik etkenler de olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir tepki gösterdiler. Sandığa gitmeyen seçmenimizin de olduğunu düşünüyorum.

Yeniden Refah Partisi’ni biz Cumhur İttifakı’nın içerisine alarak meclise soktuk. Bu da onlarda yeni bir parti tabanı oluşmasını sağladı. Son dönemdeki ekonomik olaylardan dolayı AK Parti’ye karşı sağ seçmende bir nokta oldu. O tepkilerin bir kısmı YRP’de toplandı ama tahmin ettiğim kadar bir oy aldılar Maçka’da. Sadece katılımın bu kadar düşük kalabileceğini düşünmüyordum.

Bizim en büyük sözümüz şuydu, 5 yıl içinde tüm mahalle için yollarımızı beton ve asfalt yapacağız demiştik. Tüm gayretimizi bu yönde göstermeye devam edeceğiz. Verdiğimiz sözün arkasında olacağız. Haklımız bize destek verdi. Bize düşen sonuna kadar çaba sarf etmek olacak. Bizim bir sloganımız vardı. Maçka bize, biz size emanetiz demiştik. Maçka bize sahip çıktı, şimdi sıra bizde."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber