Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelinden örnek davranış!

Trabzon’da Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi yönetimi ve çalışanların Kızılay’a destek olmak için kan bağışı seferberliği başlattı.

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelinden örnek davranış!

Trabzon’a Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastane çalışanları Kızılay’a destek olmak için kan bağışında bulundu.

Hastane önünde kurulan stantta kan bağışında bulunan personellere eğitim verildi.

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelinden örnek davranış! Türk Kızılay’ı Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran’ın verdiği eğitimde kan bağışı ve kök hücre bağışının önemi anlatıldı. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın, “’ Vereceğiniz bir damla kan bin damla umut olsun sloganıyla başlattığımız bağış kampanyamıza halkımız ve hastane çalışanlarımız büyük teveccüh göstermişlerdir kendilerine teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürüm de kurulduğu günden bugüne insanlığa yardım eden Kızılay ve gönüllülerine. Türk Kızılay’ı Trabzon Şube Başkanı aynı zamanda Trabzon il Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Oğuz Kara’ya da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Böylesi programlar hem paylaşmayı hem yardımlaşmayı bizlere aşılıyor hastanemiz olarak farkındalık yaratmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz ‘’ifadelerini kullandı.

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelinden örnek davranış! Türk Kızılay Başkanı Oğuz Kara ise, ’’ Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başlatmış olduğumuz kampanyalara desteklerinden ötürü Hastane yönetimi ve çalışanlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bugün burada yapılan kan bağışının ne kadar hayati önem taşıdığını hepimiz biliyoruz. Umarım bu bir başlangıç olur ve imkânlar dâhilinde hayatımızın her safhasında bunu alışkanlık haline getiririz.’’ şeklinde konuştu.

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelinden örnek davranış!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber