İYİ Parti Milletvekili Yavuz Aydın'dan Trabzon sözleri "Hizmet ve yatırım almak konusunda sınıfta kalmıştır"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Meclis'te Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluş günü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Aydın'dan Trabzon sözleri "Hizmet ve yatırım almak konusunda sınıfta kalmıştır"

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Meclis'te 24 Şubat Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluş günü ile ilgili konuştu.

Trabzon'da vaatlerin gerçekleştirilmediğini ifade eden Aydın, şu ifadeleri kullandı;

"Trabzon 1918'de düşman işgalinden kurtuldu fakat göç veren bir şehir olmaktan kurtulamadı. Trabzon 1918'de düşmanı yendi fakat geçim sıkıntısına mağlup oldu. Kurtuluşumuzun üzerinden yüz altı yıl geçti fakat işsizlik sorunu hala halledilemedi. Trabzon, AK Parti iktidarının gerçekleştiremediği vaatlerden ne yazık ki kurtulamadı. Neredeyse her dönem en az bir Trabzonlu bakana sahip olmasına rağmen Trabzon gereken hizmeti ne yazık ki alamamıştır. Şehrimiz yıllardır AK Parti belediye başkanları tarafından yönetilmektedir ancak hizmet ve yatırım almak konusunda sınıfta kalmıştır."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber