İmamoğlu'ndan Beşikdüzü'ne mesaj geldi! "Kimsenin kuşkusu olmasın"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bayram ziyaretleri için Trabzon’a geldi.

İmamoğlu'ndan Beşikdüzü'ne mesaj geldi! "Kimsenin kuşkusu olmasın"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı programları kapsamında memleketi Trabzon'a geldi.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem ile bir araya gelen İmamoğlu, Beşikdüzü’nde yeni dönemde görev alan Cahit Başkanımızla çok eski dostluğumuzun bir abi kardeş olduğumuzu tüm Beşikdüzü’ler hemşerilerime duyurmak isterim” ifadelerini kullanarak açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu, “Bana eğitim dediklerinde aklıma ilk gelen ilçe Beşikdüzü, çocukluğumun izci kamplarının geçtiği, harika kumsalında öğretmen okulunun kalan parçalarında geçirdiğim anıları güzellikle yâd ederim. Beşikdüzü çok özel bir yer. İnsanları ve kültürüyle farklı bir yer. Cumhuriyetçi bir yer. Beşikdüzü’nde yeni dönemde görev alan Cahit Başkanımızla çok eski dostluğumuzun bir abi kardeş olduğumuzu tüm Beşikdüzü’ler hemşerilerime duyurmak isterim.

“KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN”

Başkanıma üstün başarılar diliyorum. Zaten yöneticiliği ile kendini özellikle spor camiasında ispat etmiş bir inşan. Doğup büyüdüğü bu güzel şehre hizmet edecek. Ben de her türlü yanında olmaya, Beşikdüzü’ndeki güzel gelişmelere katkı sunmaya devam edeceğim. Kimsenin kuşkusu olmasın. Çocuklarına, gençlerine özellikle hanımefendilerine ve beyefendilerine beş yıl çok güzellikler getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber