CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak "Çağrı Merkezinde çalışanların akıbeti ne olacak?"

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Trabzon'da kapatılan çağrı merkezi ile ilgili tepki gösterdi.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak "Çağrı Merkezinde çalışanların akıbeti ne olacak?"

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak , Trabzon'da çağrı merkezinin kapatılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Çağrı merkezinde çalışan 350 kişiye ne olacağı sorusunu soran Bak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Son yıllarda bölge illerine göre en düşük yatırım alan il maalesef Trabzon olmuştur. AK Parti iktidarının 22 yıllık döneminde tüm kabinelerde Trabzon bir çok Bakan ve milletvekili ile temsil edilmesine karşın istihdam alanında sınıfta kalmıştır. İşsizlik oranı en yüksek illerimizden biridir. Şehir olarak bu kadar kan kaybetmiş iken İçişleri bakanlığı 5 yıl önce Trabzon'da açılan Nufus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezinin 22 Mayıs 2024 tarihi itibariyle kapatılmasına karar vermiştir.

Her fırsatta Trabzon'luluktan ve milliyetçilikten atıp tutanlara, kendi yakınlarını sınavsız mülakatsız kamu kurumlarına dolduranlara buradan soruyoruz.

Bu Çağrı Merkezinde çalışan 350 kişinin akıbeti ne olacak? Bu çalışanları kapının önüne mi koyacaksınız? Yoksa başka kurumlarda istihdamları sağlanacak mı?

Diğer illerdeki Çağrı merkezleri kapatılmaz iken Neden Trabzon?

Bu konuda sizin bilginiz var mı?

Varsa Çağrı merkezinin kapatılmasını Yerel seçimlerden sonraya bırakalım fikri hanginize ait? Kamuoyu sizden bu soruların cevabını bekliyor."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber