Trabzon'da Başkan Genç açıkladı! Çağrı Merkezi çalışanları işten mi çıkarılacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çağrı merkezi çalışanlarının Mayıs ayında işten çıkarılacağı yönündeki söylentiyle ilgili olarak konuştu.

Başkan Genç, kararın kendilerinden önce alındığını ve 350 kişinin mağduriyet yaşamaması adına girişimlerde bulunduklarını ve görüşmelere devam edeceklerini ifade etti.

Ahmet Metin Genç'in açıklamaları şu şekilde;

"Başka formül üretilebilir mi, girişimlerimizi sürdürüyoruz"

"Çağrı merkezi çalışanlarıyla ilgili, Büyükşehir olarak bizim gündemimizde bir mesele. Önceden alındığını öğrendiğimiz bir karar. 350 kardeşimizin buradan istifade etmesi, ciddi bir rakam. 2 bakanımız ile bu konuda görüştük. Girişimlerde bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz. Sadece Trabzon'a özgü değil, Erzurum'da 220 civarı çalışanımız var. Ankara'da da var. Bakanlığın yeni bir projeksiyonu var. Kendi bünyesine almak istiyor. 350 kardeşimizin istihdamını düşünmek durumundayız. Başka formül üretilebilir mi, girişimlerimizi sürdürüyoruz. Belki yakın zamanda Ankara'ya gidip yine girişimlerde bulunacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber